X-Torq – bun pentru eficiență și buget, precum și mediul înconjurător

242

Oferim o gamă largă de utilaje puternice cu acumulatori. Totuși, pentru lucrări extrem de dificile, aveți nevoie ocazional de utilaje pe benzină. Tehnologia noastră X-Torq® nu vă oferă doar puterea de care aveți nevoie în orice moment. Vă puteți bucura și de un consum mai eficient de combustibil și de emisii de eșapament mai reduse, comparativ cu motoarele convenționale.

Pionieratul face parte din ADN-ul nostru. Încă de la fondarea companiei Husqvarna în 1689, inginerii noștri au inventat permanent tehnologii noi care au îmbunătățit viețile cotidiene ale oamenilor. Acestea au stabilit standarde noi privind modul în care trebuie realizate atât lucrările profesionale, cât și cele de acasă. Astăzi, oferim produse pe benzină cu proiectare de precizie, care oferă un cuplu ridicat atunci când aveți mai multă nevoie. Indiferent dacă tăiați, suflați sau toaletați, vă puteți aștepta la putere într-un interval impresionant de amplu de turații.
X-Torq

Putere maximă la turații reduse

Multe dintre acestea se datorează X-Torq®, tehnologia noastră brevetată și confirmată în timp pentru motoare. Motoarele noastre X-Torq® sunt proiectate să producă putere maximă, chiar și la turații reduse. Veți găsi motoarele X-Torq® într-o gamă de produse portabile care oferă semnificativ mai multă putere comparativ cu motoarele standard în 2 timpi, ușurând mult gestionarea chiar și a celor mai dificile lucrări.
Aerul pur curăță emisiile

Dar asta nu e tot. X-Torq® are un consum mai eficient și prin urmare, în multe cazuri, este mai puțin costisitor de utilizat. De fapt, produsele X-Torq® respectă cele mai stricte reglementări privind mediul. Vă oferă un consum de combustibil cu până la 20% mai mic și până la 80% mai puține emisii comparativ cu motoarele convenționale. Secretul din spatele acestor avantaje este că tehnologia noastră utilizează aer pur, în loc de aer amestecat cu combustibil, pentru a elimina gazele de eșapament. De aceea, X-Torq® nu este doar un motor pe benzină puternic obișnuit, ci o soluție tehnică avantajoasă pentru eficiența dvs. profesională, pentru costuri și, nu în ultimul rând, pentru mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close