Nu Știți Ce Motounealtă Să Alegeți? Vă Putem Ajuta

2.2K

Aveţi nevoie de o motounealtă nouă pentru a curăţa o zonă mai mare, iarbă înaltă, arbuşti sau să tăiaţi tufişuri şi arbori mici? Iată câteva lucruri la care trebuie să vă gândiţi înainte de a cumpăra o motounealtă.

Nu Știți Ce Motounealtă Să Alegeți? Vă Putem Ajuta

Motouneltele sunt foarte utile pentru proprietarii de terenuri şi păduri. Acestea sunt utilizate pentru orice activitate, de la îngrijirea gazonului la tăierea ierbii înalte, a lăstărișului şi a tufișurilor. Dacă ştiţi pentru ce o veți folosi, vă putem ajuta să o alegeţi pe cea potrivită.

Intenţionaţi să le utilizaţi în mod profesional?

Pentru utilizare profesională este important să alegeţi o motounealtă cu durată de funcţionare lungă, care este, de asemenea, adecvată şi pentru lucrările pe care le planificaţi. Modelele Husqvarna 500 sunt maşini de tăiat profesionale, care nu fac compromisuri şi care sunt concepute pentru utilizare confortabilă în timpul zilelor lungi de lucru.

Ce dimensiune trebuie să alegeţi?

Pentru utilizatorii profesioniști este mai important sa nu selecteze cel mai puternic model, ci să aleagă o motounealtă potrivită pentru necesități. Un motor puternic vă va ajuta să tăiaţi mai ușor vegetația mai dură, însă un utilaj puternic este, de asemenea, mai greu. Acest lucru poate fi obositor dacă lucraţi mult timp, ceea ce vă poate influența să lucraţi mai puţin eficient. Prin urmare, ca profesionist, probabil v-aţi dori să aveţi mai multe variante de motounelte din care să alegeţi, în funcție de lucrarea pe care o aveţi de realizat. Consumatorul obişnuit ar trebui, totuși, să se asigure că utilajul este suficient de puternic încât să execute cu ușurință sarcina dorită.

Perfectă pentru proprietarii de teren

Dacă lucrarea se realizează pe un teren de dimensiune mică sau medie, sau într-o grădină rurală cu tufişuri, garduri vii și copaci mici, atunci o motounealtă medie este ideală. Puteți schimba capetele dacă doriti să tăiați iarbă sau vegetație mai dură. Aceste motounelte sunt confortabile, versatile și ușor de utilizat.

Cât de este ușor se poate utiliza?

Atunci când alegeți o motounealtă, trebuie să luaţi în considerare, de asemenea, ușurinta înlocuirii discurilor de tăiere și a capetelor trimmy. De asemenea, asigurați-vă că este ușor să schimbaţi linia de fir atunci când utilizați capul trimmy și că mecanismul de alimentare al acestuia este practic. Motouneltele Husqvarna au un sistem de alimentare Tap-&-Go, ceea ce înseamnă că linia trimmerului este alimentată automat atunci când capătul este împins în sol.

 

Elemente care trebuie luate în considerare atunci când alegeţi o motounealtă

  • Este important ca utilajul să fie ușor de pornit, mai ales dacă nu aveți experiență.
  • Puterea ridicată, cuplul ridicat şi acceleraţia rapidă sunt importante atunci când tăiaţi vegetaţie, dar nu alegeţi un utilaj care este inutil de greu dacă aveţi zile lungi de lucru.
  • Asiguraţi-vă că hamul distribuie greutatea, pentru utilizare confortabilă şi eficienţă.
  • Asiguraţi-vă că mânerele pot fi aşezate sub un anumit unghi faţă de tijă, pentru a preveni formarea unei sarcini inegale pe coloana vertebrală.
  • Verificaţi dacă mânerele pot fi pliate pentru transport şi depozitare.
  • Motoarele noastre au emisii controlate, în avantajul mediului de lucru, dar şi al mediului înconjurător în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/agropata/public_html/prestashop/blog/wp-includes/functions.php on line 5286