Automower – o parte din casa dvs. inteligentă

496

Conectați-vă la Amazon Alexa și Google Home, configurați serviciile IFTTT și apoi deschideți API pentru a personaliza și ajusta. Husqvarna Automower® este acum pregătită să devină o parte a casei dvs. inteligente de îndată ce ajunge în grădina dvs.

Husqvarna Automower®, o alegere mai inteligentă ca niciodată

Conectată la Amazon Alexa sau Google Home, Husqvarna Automower® devine o parte obișnuită a rutinei de dimineață, a activităților de după școală ale copiilor, a pregătirilor pentru grătar și a multor alte activități zilnice. Doriți ca grădina să fie la fel de inteligentă ca restul casei? Doar spuneți când.

Conexiuni Smart disponibile în Automower® Connect

Acum sunt disponibile conexiuni Smart din IFTTT în aplicația Automower® Connect. Parcați Automower® dacă prognoza meteo anunță ploaie sau îngheț, sau lăsați evenimentele din Google Calendar să parcheze în locul dvs. mașina robotizată de tuns gazon.Găsiți conexiunile în fila Smart home (casă inteligentă) din meniul principal al aplicației Automower® Connect.

Automower® s-a împrietenit cu Google Home și Amazon Alexa

Toate modelele Automower® X-Line de la Husqvarna pot fi conectate la un dispozitiv Amazon Alexa sau Google Home. Astfel, mașina dvs. robotizată de tuns gazonul devine o parte naturală a sistemului dvs. de automatizare a locuinței și va fi complet integrată în acesta. Și modelele Automower® standard pot deveni o parte din casa dvs. inteligentă dacă sunt echipate cu Automower® Connect.

Automower® cu comandă vocală – cum să începeți

Husqvarna Automower® este ușor de asociat cu contul dvs. Alexa sau Google Home. Nu aveți nevoie decât de aplicația Automower® Connect și o rețea Wi-Fi. Pentru a simplifica la maximum procesul, am creat ghiduri pas cu pas.

IFTTT și Automower® – următoarea mișcare inteligentă

Integrați mai mult Automower® în casa dvs. inteligentă utilizând-o în cadrul serviciilor IFTTT. Poate că doriți să o parcați când vin copiii de la școală sau când prognoza meteo anunță ploi abundente. Sau doriți să o sincronizați perfect cu vremea? IFTTT („If This, Then That”) este gratuită și ușor de utilizat.Disponibilă pentru utilizatorii iOS și Android, funcționează cu modelele Husqvarna Automower® X-line și cu modelele echipate cu Connect Kit pentru Automower®.

Pregătiți-vă pentru noi posibilități

Sunteți gata să aveți o locuință la fel de inteligentă ca dvs.? Dacă doriți să profitați la maxim de avantajele datelor Automower® și conexiunii digitale, puteți utiliza interfața API deschisă a Automower Connect. Creați-vă propriile coduri pentru mementouri de service, adaptare în funcție de vreme sau poate pentru un concurs Notă: În acest scop, aveți nevoie de o oarecare experiență în programarea software.

Preluați controlul deplin asupra grădinii dvs.

Gama Husqvarna Automower® X-Line beneficiază de conectivitate integrată, care vă permite să vă urmăriți mașina robotizată de tuns gazonul în timp real și din orice loc, utilizând telefonul dvs. inteligent. De asemenea, gama X-Line poate fi integrată cu sistemul de irigații Gardena, pentru a vă ajuta să dețineți controlul deplin. Bun venit la grădina viitorului.

Aveți întrebări despre aplicații sau servicii digitale?

Noul nostru Self-service pentru soluții digitale oferă ajutor și asistență pentru aplicații și alte servicii digitale, precum Husqvarna Connect, Automower® Connect, Servicii pentru flote și Integrarea cu locuințe inteligente. Găsiți aici sfaturi și recomandări foarte utile, inclusiv articole cu instrucțiuni de utilizare, depanare și întrebări frecvente. Puteți și să căutați un subiect sau să ne trimiteți o întrebare. Vizitați Self-service pentru soluții digitale aici.

 

Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close