Sub capotă se găsesc 25 de ani de inovații și proiectare

640
SUB CAPOTĂ SE GĂSESC 25 DE ANI DE INOVAȚII ȘI PROIECTARE

Performanța impresionantă pe pante a mașinii noastre de tuns gazonul cu tracțiune integrală înseamnă că nu trebuie să mai aveți grija înclinațiilor mari, unde este aproape imposibil de folosit o motounealtă sau o mașină de tuns iarbă, pe pernă de aer.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ
Performanța impresionantă pe pante a mașinii noastre de tuns gazonul cu tracțiune integrală înseamnă că nu trebuie să mai aveți grija înclinațiilor mari, unde este aproape imposibil de folosit o motounealtă sau o mașină de tuns iarbă, pe pernă de aer.

 


DIRECȚII DUALE DE TUNDERE

Cuțitele fine și extrem de ascuțite au două tăișuri, iar motorul lamei se învârte în ambele direcții pentru maximizarea vieții cuțitului.


PROTECȚIE LA ÎNGHEȚ
Previne funcționarea mașinii de tuns gazonul pe peluza înghețată și deteriorarea acesteia.

METODE DE CĂUTARE
Mai multe metode posibile pentru ca mașina de tuns gazonul să găsească cea mai rapidă și eficientă cale înapoi la stația de încărcare:
• Semnal de la antena din stația de încărcare (pe o rază de 0–7 metri)
• Urmarea cablului de ghidare (1–3 buc în funcție de model)
• Urmarea cablului delimitator

CABLU DE GHIDARE
Cablul de ghidare unic oferă o cale de întoarcere directă și fiabilă. Anumite modele pot folosi cablul delimitator și pentru a-și găsi drumul înapoi către stația de încărcare.


PUNCTE DE PORNIRE LA DISTANȚĂ
Vă permite pornirea Automower® la distanță de stația de încărcare. Utile atunci când există pasaje înguste care separă zonele de peluză, pentru a asigura un rezultat uniform al tăierii.

PERFORMANȚĂ PE PANTE
Automower® poate gestiona pante de până la 70 % (35°). Accesoriul opțional de kit de teren îmbunătățește performanța în anumite condiții. Caracteristicile integrate de abordare a înclinațiilor asigură o peluză perfect tunsă, chiar și pe pante sau pe alte
suprafețe dificile.


REGLARE ELECTRICĂ A ÎNĂLȚIMII DE TĂIERE

Ajustați înălțimea de tăiere a ierbii cu o simplă apăsare de buton pe tastatură, o învârtire a butonului Automower® Access sau prin intermediul aplicației Automower® Connect.

AUTOMOWER® ACCESS
Modelul 435X AWD are o interfață pentru utilizatori modernă și simplificată, cu buton rotativ și un afișaj de înaltă rezoluție pentru o interacțiune facilă. Toate celelalte modele au o structură grafică intuitivă a meniului.


AUTOMOWER® CONNECT CU URMĂRIRE PRIN GPS ÎN CAZ DE FURT
Automower® Connect vă oferă control deplin indiferent unde vă aflați, mulțumită urmăririi prin GPS și conexiunii prin rețeaua de telefonie mobilă. Printre altele, permite
pornirea și oprirea utilajului și puteți de asemenea să vă urmăriți mașina de tuns azonul dacă s-a oprit sau a fost mutată.


AUTOMOWER® CONNECT@HOME
Automower® Connect@Home vă permite o gestionarea ușoară a mașinii de tuns gazonul, de pe smartphone. Utilizând conectivitatea pe bază de Bluetooth cu o rază de 30 de metri, puteți controla, configura și primi notificări de la mașina dvs. de tuns gazonul.


NAVIGARE ASISTATĂ DE GPS
Un sistem GPS integrat creează o hartă a grădinii, care include locația de instalare a cablului delimitator și a cablurilor de ghidare. Automower® își va aminti apoi ce părți ale grădinii a acoperit și își va ajusta în mod corespunzător modelul de tundere. Acest lucru va asigura o acoperire optimă a peluzei și un rezultat excelent al tăierii.

POSIBILITATE DE COMBINARE CU SISTEMUL INTELIGENT GARDENA®
Cu ajutorul Automower® Connect, vă puteți integra mașina robotizată de tuns gazonul cu sistemul inteligent Gardena® și puteți permite ca tunsul și udatul gazonului să lucreze împreună.


PROFILURI (MEMORIE SETĂRI)
Memorii pentru grupuri de setări. Util dacă folosiți mașina de tuns gazonul în mai multe locații.


CONTROLUL PANTEI
Comportament inteligent pe pante abrupte pentru o tracțiune mai bună și pentru o uzură mai redusă a peluzei.

GESTIONARE AUTOMATĂ A PASAJELOR
Toate modelele Automower® pot trece prin pasaje înguste de minim 60 cm. Gestionarea automată a pasajelor este o funcție care face ca instalarea să fie mai ușoară și inimizează urmele de trecere.


TUNDERE SISTEMATICĂ A PASAJELOR
Pentru a oferi rezultate de tundere excelente peste tot, mașina robotizată de tuns gazonul poate fi setată pentru a trece automat modelul de tundere din modul aleatoriu în modul sistematic în trecerile înguste.


OPEN API
Dacă doriți să vă ocupați chiar dvs. de programare, aveți la dispoziție toate datele mașinii dvs. de tuns gazonul.


INTEGRARE CU CASE INTELIGENTE
Cu ajutorul Automower® Connect, vă puteți integra complet mașina robotizată de tuns gazonul în casa dvs. inteligentă. O puteți controla vocal cu ajutorul Alexa și Google Home, o puteți folosi în IFTTT și multe altele.


TĂIERE ÎN SPIRALĂ
Atunci când intră într-o zonă cu iarbă mai înaltă decât media, Automower® va lucra într-un model în spirală sistematic și concentrat, pentru a egaliza diferențele.

TĂIERE ÎN PUNCTE
Porniți imediat tăierea în spirală. Excelent dacă doriți ca Husqvarna Automower® să se concentreze pe o zonă mică.


CONTROL VOCAL
Toate modelele echipate cu Automower® Connect sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Home. Acest lucru înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să transmiteți o comandă vocală prin difuzorul dvs. inteligent, Automower®-ul trece imediat la treabă.
Puteți executa cele mai obișnuite comenzi, cum ar fi pornirea, oprirea, parcarea și puteți primi informații de stare de la mașina dvs. de tuns gazonul pur și simplu întrebându-vă boxa inteligentă.


TEMPORIZATOR METEO
Adaptează timpul dedicat tunderii, astfel încât Automower®-ul dvs. să lucreze mai des în perioadele cu creștere intensă a ierbii și mai puțin în perioadele însorite, uscate.

CONTROLUL BALANSULUI DISCULUI CU LAME
Detectează automat dezechilibrarea sistemului de tăiere, provocată de cuțite lipsă, instalate în mod greșit, sau îndoite.


FARURI LED
Luminile LED eficace vă ajută să vedeți mașina de tuns gazonul când lucrează pe întuneric. Dacă apare o eroare, luminile vor începe să se aprindă intermitent.


DETECTAREA OBIECTELOR LA DISTANȚĂ
Automower® se oprește imediat după ce detectează un obiect în apropiere, reducând riscul deteriorării prin coliziuni.


BARĂ DE PROTECȚIE DIN CAUCIUC
Protejează corpul utilajului în timpul coliziunilor.


CUȚITE PIVOTANTE
Cuțitele ascuțite și pivotante taie, nu rup iarba, ceea ce reduce zgomotul și consumul de energie. La impact cu obiecte dure cuțitele vor pivota înapoi în discul portcuțit, pentru a evita deteriorarea cuțitelor.


PROTECȚIE ANTI-FURT
Husqvarna Automower® este dotată cu o alarmă și nu poate fi folosită fără codul PIN personal. Cu Automower® Connect, puteți de asemenea să primiți alarme și să îi urmăriți poziția în cazul unui furt.

PNEURI NUMAI DIN CAUCIUC
O rezistență bună la uzură și zgomot redus la rularea pe suprafețe dure.

AFIȘAJ MARE
Pentru ușurință suplimentară în utilizare.

 


PROIECTATĂ PENTRU O VIAȚĂ LUNGĂ
Motoarele de înaltă calitate fără perii, lagărele inoxidabile și garniturile de etanșare din cauciuc asigură o funcționalitate de durată.


CURĂȚARE UȘOARĂ
Curățați ușor toate suprafețele externe cu un furtun cu apă – pentru o întreținere ușoară.

AFIȘAJ/TASTATURĂ CU ILUMINARE DE FUNDAL
Pentru o interacțiune mai ușoară cu Automower®-ul dvs. pe timp de noapte.

MOD ECO
Atunci când este activat eco-mode, semnalul de buclă din cablurile de delimitare și de ghidare se va opri automat atunci când mașina de tuns gazonul se întoarce la stația
de încărcare sau nu are voie să funcționeze ca urmare a setărilor de temporizare.


APĂRĂTOARE
Reduce consumul de energie, protejează discul de tăiere și ajută la menținerea curățeniei cuțitelor.

ACȚIONARE ULTRA SILENȚIOASĂ
Designul inovativ al motorului reduce și mai mult zgomotul sistemului de tracțiune a roților.


Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close