Navigație asistentă de GPS – Automower® X-Line

892

Caracteristicile noii game Automower® X-Line de la Husqvarna duc mașinile robotizate de tuns gazon la nivelul următor.

 

Duceți întreținerea gazonului la nivelul următor

Indiferent de dimensiunea gazonului, noua gamă X-Line include modelul potrivit pentru dvs. Dacă gazonul are un nivel înalt de complexitate, navigarea asistată de GPS asigură un gazon bogat și uniform finisat. Aveți nevoia de capacitatea de a configura, controla sau urmări mașina de tuns gazonul? Automower® Connect face toate acestea prin smartphone. Pe lângă toate acestea, cu noul design al gamei X-Line și farurile cu LED-uri mașina ta de tuns gazon arată la fel de bine ca și gazonul.

Husqvarna Automower

Navigare inteligentă

Navigarea asistată de GPS asigură acoperire automată și uniformă pe gazoanele complexe, pentru un aspect perfect și instalare ușoară.

Navigare inteligentă

Interacțiunea mobilă

Acum puteți controla și configura mașina de tuns gazon de oriunde din lume cu aplicația Automower® Connect. De asemenea, dispune de protecția antifurt cu urmărire prin GPS.

Interacțiunea mobilă

Design premium

Farurile cu LED îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de lumină slabă, iar barele de protecție din cauciuc protejează robotul și reduc urmele de zgârieturi. Capacele unice de roți, de culoare portocaliu, specifice gamei X-Line ajută modelele din această serie să se facă remarcate în orice cartier.

Design premium
Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close