DESSERT R72 Seminte de porumb zaharat Topcorn
DESSERT R72 Seminte de
DESSERT R72 Seminte de
Sfaturi tehnologice:
1. Semănarea se efectuează într-un substrat preîncălzit (în cazul în care temperatura substratului se scade sub 10°C viabilitatea germenilor se deteriorează semnificativ).
2. Udarea se efectuează 24 de ore după semănat.
3. În cazul producerii răsadurilor, înainte de răsărire udarea se face regulat și dacă substratul pare umed.
4. Plantarea se efectuează în stadiul de 3 frunze. Dacă plantele sunt prea mari, replantarea produce un stres mai mare.
5. Semănarea în câmp liber se efectuează, când temperatura solului atinge 12°C, și conform prognozei meteo vremea se va încălzi.
- Producător
- Topcorn
- Lungime medie (cm)
- 20
- Densitate minimă (plante/ha)
- 50000
- Densitate maximă (plante/ha)
- 55000
- Maturitate minimă (zile)
- 70
- Maturitate maximă (zile)
- 72
- Timpurietate
- Timpuriu
Postări legate de acest produs
Cultura de porumb zaharat
14 oct 2020Porumbul zaharat este una dintre culturile cele mai apreciate deoarece...
Care este soiul cel mai bun?
17 nov 2020Dacă am de gând să enervez colegii de la vânzări, acesta este cea mai bună...
Avem nevoie de lumina Soarelui
13 ian 2021Suntem deja în plin sezon de producere a răsadurilor. Zilnic ne străduim să...
Reducerea stresului cauzat de erbicide
7 iul 2022Prin avansarea științelor agricole tot mai mult dăm seama ce pagube produc...
Tehnologie de cultură pentru sortimentul de...
10 nov 2020Porumbul zaharat preferă solurile cu textură mijlocie, bogate în materie...