Pasă de umbrire (36 G/M2)
  • Pasă de umbrire (36 G/M2)
  • Pasă de umbrire (36 G/M2)
  • Pasă de umbrire (36 G/M2)
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Pasă de umbrire (36 G/M2)

PU0035
Pret: 150,00 lei cu TVA

Plasele de umbrit de la Gerovit sunt ușoare și prezintă durabilitate și rezistență. Ele sunt ușor de instalat datorită marginilor consolidate cu găuri pentru buton sau sfoară.

Dimensiune
Pe stoc

Cantitate
Total: 150 lei
Call center


Credit module TBI Bank 1.1.3

37.58 Lei x 4 rate


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Plasele de umbrit de la Gerovit sunt ușoare și prezintă durabilitate și rezistență. Ele sunt ușor de instalat datorită marginilor consolidate cu găuri pentru buton sau sfoară.

Plasele de umbră Gerovit oferă plantelor o lumină difuză sau dispersată, care este mult mai bine utilizată, de asemenea, datorită prezenței stabilizatorilor UV care conțin adsorbante UV, reduc cantitatea de radiații UV nocive într-o măsură mai mare decât alte tipuri de lumină.În acest fel, se obține calitatea maximă a luminii, ceea ce duce la randamente semnificativ îmbunătățite, dacă alte condiții pentru creștere sunt prezente (suficientă cantitate de umiditate și nutrienți, absența bolilor și a dăunătorilor, etc.)

Beneficiul utilizării plaselor de umbră Gerovit este creșterea randamentului, îmbunătățirea calității și aspectului vizual al plantelor (fără leziuni solare, fructele sunt mai mari, mai puține daune de la păsări și insecte).

Cantitatea excesivă de lumină poate duce la apariția leziunilor solare pe frunze și fructe, prea multă lumină duce la un șoc termic al plantei, ceea ce încetinește creșterea și dezvoltarea.

În timpul zilei, sub plasele de umbră temperatura este mai scăzută, iar plantele sunt protejate de șocul termic în timpul verii, în timp ce noaptea plasa reflectă înapoi o parte din radiația pe care pământul o radiază pe măsură ce se răcește și ridică temperatura sub plasă, ceea ce în iarnă ajută la combaterea frigului și a înghețului.

Producător
Gerovit
Densitate (g/m²)
36

Review-uri Review-uri (0)

group_work