Midos Energy Forte
Agropataki.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe.

Midos Energy Forte

WIMIDOSE100ML
Pret: 46,00 lei cu TVA

Substanța activă: 240 g/l Imidacloprid, 32 g/l Deltamethrin, 1 g/l Tetramethrin

Midos Energy Forte este un insecticid cu acțiune sistemică și de contact, de lunga durată, avizat pentru combaterea eficientă a insectelor dăunătoare din ordinul Musca Domestica (musca de casă).

Ambalaj
Pe stoc

Cantitate
Total: 46 lei
Call center


negociere

Scopul nostru este să oferim fermierilor întodeauna alegerea perfectă.
De aceea, în cazul în care valoarea totală a coșului este de minim 4000 Ron, ai posibilitatea de a negocia prețurile produselor alese.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsele în coș, iar pe urmă să apeși butonul de negociere.
În cel mai scurt timp, un operator te va contacta și propune o ofertă.

stoc Stocurile sunt actualizate in timp real

Mare parte din produsele comercializate de noi se găsesc și în Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Pentru orice înformații în legătură cu achiziționarea produselor prin această platformă, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@agropataki.ro

Nota totala Nota totala:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 review-uri

Vezi notele
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Adaugă review Vezi review-uri Vezi review-uri


loyalty points flag Plaseaza o comanda si vei primi 2 puncte (1 punct = 1 leu) prin programul nostru de loialitate. Iti poti converti 2 puncte in contul tau intr-un voucher pentru o viitoare achizitie.


Substanța activă: 240 g/l Imidacloprid, 32 g/l Deltamethrin, 1 g/l Tetramethrin

Midos Energy Forte este un insecticid cu acțiune sistemică și de contact, de lunga durată, avizat pentru combaterea eficientă a insectelor dăunătoare din ordinul Musca Domestica (musca de casă). Doza recomandată 0,5 % (1 ml produs/200 ml apă, rata de aplicare: 50 ml soluție de lucru/mp).

Mod de acțiune:

Substantele active continute de insecticidul Midos Energy Forte, actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor. Combinatia de imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de actiune facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. Substanta activa imidacloprid perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare, conducand in final la moartea lor. Substantele active deltamethrin si tetramethrin au efect de soc si repelent asupra insectelor, actioneaza ca inhibitor de nutritie asupra insectelor. Nu este inflamabil, nu explodeaza si nu oxideaza.

Mod de utilizare:

Midos Energy Forte se dilueaza cu apa in concentratie de 0,5% (1 ml produs la 200 ml apa). Aplicarea se face cu pompe conventionale actionate manual, mecanic sau electric. Se aplica prin pulverizare in mediul infestat, in locurile unde insectele se pot ascunde, in doza de aplicare recomandata. A nu se utiliza in prezenta persoanelor. Aplicarea in industria alimentara trebuie sa se faca in lipsa alimentelor si sa se respecte un timp recomandat pentru siguranta de minim 12 de ore inainte de folosirea locurilor tratate. A se ventila/aerisi foarte bine incaperea inainte de a patrunde in incinta. A se folosi masurile de protectie valabile pentru acest tip de produse. A nu se amesteca cu alte produse. Se recomanda a fi utilizat in spatii interioare, locuinte, cladiri industriale, spatii comerciale, institutii publice, depozite, ferme, etc. A nu se aplica produsul langa alimente, ustensile sau suprafete care intra in contact cu alimentele. A nu se aplica langa animale de companie. A nu se aplica pe resturi de origine animala sau vegetala. Daunatori vizati: gargarite, muste, viespi, purici, capuse, tantari, purici, paianjeni, furnici, plosnite, gandaci de bucatarie etc. Midos Energy Forte este formulat pentru aplicarea prin pulverizare in mediul infestat de insecte taratoare si zburatoare.

Tip solutie
contact
ingestie
Producător
Solarex
Categorie
Pesticide
Cultură
Pentru spații de depozitare
Dăunători
Căpușe
Furnici
Gândac
Muște
Ploșnița
Purici
Păianjeni
Viespi
Țânțar

Postări legate de acest produs

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  • Reducere pe cantitate
0 1 2 3 4 2 Review(uri) 
Sulfat de zinc
-8%
23,30 lei
Select variant
  • 2 Kilograme 23,30 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Pendisol 40 SC
10,00 lei
Select variant
  • 1 Litru 73,00 lei Sold out
  • 100 Mililitri 10,00 lei
0 1 2 3 4 0 Review(uri) 
Previcur Energy
-9,47%
42,50 lei
38,48 lei
Select variant
  • 10 Mililitri 6,00 lei
  • 100 Mililitri 38,48 lei 42,50 lei -9%
  • 1 Litru 379,35 lei 416,00 lei -9%

Review-uri Review-uri (0)

group_work