Aspecte De Luat În Calcul La Achiziţionarea Unei Maşini Robotizate De Tuns Gazonul

1.2K

Cum ar fi să aveţi un gazon perfect tuns, indiferent de vreme?

Iată câteva aspecte de luat în considerare la achiziţionarea celei mai bune maşini robotizate de tuns gazonul pentru grădina dvs.

Care este dimensiunea gazonului dvs.?

Atunci când căutaţi o maşină de tuns, ar trebui să alegeţi una care poate face faţă dimensiunilor gazonului dvs. Însă reţineţi că, în general, capacitatea de tăiere are ca fundament un teren plan şi deschis, aşa că în cazul în care terenul dvs. este denivelat sau cu tufişuri, este mai bine să alegeţi o maşină de tuns cu o capacitate mai mare. Acesta este de asemenea important dacă nu doriţi ca utilajul să tundă în timpul nopţii.

Grădina dvs. are pante abrupte?

Grădina dvs. are pante abrupte?

Dacă aveţi un teren cu pante abrupte, alegeţi o maşină de tuns gazonul potrivită pentru lucrare, cu tracţiune şi putere corespunzătoare. Maşinile robotizate de tuns gazonul funcţionează chiar şi pe ploaie, prin urmare alegeţi una cu roţi cu aderență bună. Cea mai puternică versiune a noastră este Automower™ 435X AWD si 535 AWD, care abordează pante cu înclinare de până la 70%.

Grădina dvs. este complexă?

Grădina dvs. este complexă?

În cazul în care grădina dvs. are zone dificile și secțiuni diferite, trebuie să vă asigurați că maşina dvs. de tuns gazonul este capabilă să facă faţă unei grădini complexe. Un sfat este să selectaţi o mașină robotizată pentru tuns gazonul cu fire de ghidare; acestea sunt o modalitate ușoară de a vă asigura că dispozitivul de tăiere poate face faţă celor mai complexe zone.

Sistem de siguranţă

Sistem de siguranţă

Asigurați-vă că maşina robotizată de tuns gazonul este echipată cu un sistem de blocare cu cod PIN, alarmă și, de preferință, cu un dispozitiv de urmărire GPS. Dacă reclamaţi dealerului că produsul dvs. a fost furat, acesta trebuie să treacă maşina dvs. de tuns gazonul pe lista neagră, făcând imposibilă o viitoarele intervenţie de service.

Afişajul este ușor de înțeles?

Majoritatea nu se gândesc la aceasta atunci când aleg o maşină robotizată de tuns gazonul, însă este o idee bună să verificaţi modul în care funcţionează de fapt sistemul. Consultaţi manualul şi uitaţi-vă la display pentru a verifica dacă este clar, intuitiv şi uşor de navigat. Aveţi în vedere faptul că, deşi majoritatea setărilor se realizează atunci când vă instalaţi maşina dvs. de tuns, setările temporizatorului şi lungimea de tăiere se modifică adesea în decursul unui anotimp.

Siguranţă înainte de toate!

Animalele de companie şi copiii nu trebuie lăsaţi în aceeași zonă cu maşina de tuns gazonul, dar, desigur, aceasta se poate întâmpla. Prin urmare, luaţi în calcul o maşină de tuns gazonul cu disc de tăiere şi cu lame retractabile. Deoarece maşina de tuns efectuează tăieri în fiecare zi, execută o tăiere foarte mică, iar dacă o lăbuţă sau un picior ajung sub maşina de tuns gazonul, leziunile care pot fi cauzate nu vor fi grave.

Există un atelier de service în apropiere?

La selectarea unei maşini robotizate de tuns gazonul, trebuie să luaţi în considerare, de asemenea, uşurinţa cu care puteţi găsi un atelier de service disponibil. Un dealer sau un atelier de service competent vă va ajuta cu întreținere, service, actualizări de software și depozitare pe timp de iarnă. Verificați dacă avem dealeri în apropierea dvs..

Aspecte de luat în considerare înainte de cumpărare:

  • Şenilele și dimensiunile roților influențează uşurinţa cu care se poate deplasa pe pantele abrupte
  • Este uşor de utilizat şi întreținut? Este neplăcut să apelaţi la service doar pentru că sistemul este dificil de înțeles
  • Achiziţionaţi o mașină mai mare dacă aveți mai multe pante și o grădină complexă.

 

Close
Agropataki.ro © Copyright 2022. Toate drepturile rezervate.
Close