Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Merlin Duo

Erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului
Nume produs Pret Cantitate
MERLIN DUO 5 L 504,00 RON
MERLIN DUO 2.5 L 261,00 RON
MERLIN DUOA 500 ML 56,50 RON

Merlin Duo

Eficacitate nu sunt voturi
Slab Puternic

Detalii

Detalii produs:

Merlin Duo actioneaza radicular si are o puternica activitate sistemica în planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul simptom al eficacitatii îl constituie albirea embrionului, urmata la scurt timp de distrugerea rapida si completa a buruienilor. Isoxaflutol este mobil în stratul superficial al solului unde este fixat de coloizi. El nu este un erbicid volatil sau cu actiune peliculara. Terbutilazin realizeaza o activitate complementara contra unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum, precum si întarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor. Terbutilazin face parte din clasa triazinelor, având un spectru larg de combatere.

O caracteristica exceptionala este capacitatea sa de reactivare, care completeaza mobilitatea produsului si îi permite sa fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controlând astfel buruienile ce pot rasari în aceasta perioada.

Mod de utilizare:

Merlin Duo este omologat pentru combaterea buruienilor anuale dicotiledonate si monocotiledonate din cultura porumbului în tratamente preemergente (2,25-2,5 l/ha) sau postemergente (1,8-2 l/ha). În postemergenta, tratamentul se efectueaza pâna în faza de 3-4 frunze la porumb si buruienile în faza incipienta de crestere (3 frunze). În ambele situatii, dozele reduse se utilizeaza pe soluri cu continut redus de humus si infestare slaba, iar cele ridicate se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni.

Spectru de combatere:

Buruieni dicotiledonate:Abutilon theophrastiAmaranthus spp.Ambrosia elatiorAnagalis arvensisCapsella bursa-pastorisChenopodium sppDatura stramoniumEuphorbia spp.Galeopsis tetrahitGalinsoga parvifloraMatricaria chamomillaMercurialis annuaPolygonum spp.Portulaca oleraceaRaphanus raphanistrumSinapsis arvensisSolanum nigrumVicia spp.

Buruieni monocotiledonate:Echinnochloa crus-galliDigitaria sanguinalisSetaria spp.Panicum spp.Sorghum halepense (din seminte)

Mai multe informatii

Atribute
BB5 recomandat Da
Producator Bayer CropScience AG, Germania
Tip solutie sistemic
Substanta activa  Isoxaflutol,  Terbutilazin
Continut substanta activa terbutilazin 375 g/l

Comentarii

Adauga comentariu:

Pentru a scrie cometariu trebuie să vă logati !