Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Orius – Orius insidiosua

Orius – Orius insidiosua
Orius insidiosus ataca acarienii si ouale lor, mai ataca insecte cu corpul moale din familia artropode cum ar fi: viermi, omizi si afide. In livezi Orius sunt folosite pentru controlul acarianului rosu European (Panonychus ulmi) si acarianul rosu (Tetranychus urticae).... Detalii...

                                                Orius – Orius insidiosua   

Insectele din genul Orius sunt ominivore numite si insecte pirate. Adultii sunt mici de 2-5 mm lungime, de culoare neagra violacee cu marcaje albe, corpul este oval iar capul triunghiular.

Insecta pirat are o metamorfoza incompleta, ninfele sunt de obicei in formade para de culoare galbena sau maro- roscat, cu ochii rosii.  Femelele isi depun ouale in tesuturi vegetale astfel incat acestea sunt greu de observant. Perioada de crestere dela ou si pana la adult este de aproximativ 20 de zile. In timpul unui sezon este posibil sa apara mai multe generatii.

Orius insidiosus ataca acarienii si ouale lor, mai ataca insecte cu corpul moale din familia artropode cum ar fi: viermi, omizi si afide. In livezi Orius sunt folosite pentru controlul acarianului rosu  European (Panonychus ulmi) si acarianul rosu (Tetranychus urticae).

 Orius sunt atrase de cele mai multe ori de plante cum ar fi: floarea soarelui, morcov, fenicul, cosmos, alyssum.

 

                               

                               

Nu exista produse conform criteriilor selectate.