Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Geocoris – Geocoris punctipes

Geocoris – Geocoris punctipes
Geocoris este o insecta benefica pradatoare care apartine ordinului Himenoptera. Geocoris ataca insecte cum ar fi: musculita alba, daunatori ai verzei, oua de insecte, acarieni, lacuste, afide etc si sunt atrase de plante cum ar fi: lucerna, cosmos,chimen, fenicul,menta, tagete. ... Detalii...

                                    Geocoris – Geocoris punctipes

Geocoris este o insecta benefica pradatoare care apartine ordinului Himenoptera. Adultul este mic de aproximativ 3 mm,are ochii mari, de culori diferite gri,negru, maro sau cafeniu.

Geocoris are o metamorfoza incompleta (faza de pupa lipseste), oauale sunt depuse individual sau in grupuri, pe langa frunze unde dupa eclozare isi gasesc prada. De la faza de ou si pana la adult trec aproximativ 30 de zile in functie de temperatura. In lipsa prazii nimfele si adultii pot supravietuii consumand nectar.

         Nu se stie exact modul de atac al acestor insecte dar se stie ca o nimfa poate manca pana la 1600 de acarieni pana sa ajunga la maturitate, in timp ce adultii consuma in jur de 80 de acarieni pe zi.

Geocoris ataca insecte cum ar fi: musculita alba, daunatori ai verzei, oua de insecte, acarieni, lacuste, afide etc si sunt atrase de plante cum ar fi: lucerna, cosmos,chimen, fenicul,menta, tagete.

 

                           

                           

Nu exista produse conform criteriilor selectate.