Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Acarianul filocoptid al marului – Aculus schlechtendali

Acarianul filocoptid al marului – Aculus schlechtendali
Acarianul filocoptid al marului ierneaza ca adult in crapaturile scoartei, la baza mugurilor sau intre solzii acestora. Primavara, adultii migreaza pe muguri, frunze si flori. In locul unde se produc intepaturile apar pete mici de culoare galben-albicioasa.... Detalii...

               Acarianul filocoptid al marului – Aculus schlechtendali

Acarianul filocoptid al marului ierneaza ca adult in crapaturile scoartei, la baza mugurilor sau intre solzii acestora. Primavara, adultii migreaza pe muguri, frunze si flori. In locul unde se produc intepaturile apar pete mici de culoare galben-albicioasa.

Daca atacul este foarte puternic frunzele capata o culoare argintie, se ruleaza spre fata superioara si in final se usuca si cad.De asemenea, lastarii atacati prezinta o crestere slaba.

Acarianul poate dezvolta 5-6 generatii pe an, o generatie dezvoltandu-se in circa doua saptamani. Localizarea populatiilor este cu precadere pe fata inferioara a frunzelor. Atacul se inregistreaza frecvent si pe fructe, mai ales in zona caliciului, ducand la scaderea calitatii recoltei.

                 

                  

Nu exista produse conform criteriilor selectate.