Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seria de ghivece VCB si VCD

9 aug. 2018 11:43:46

Seria de ghivece VCB si VCD este usor, economic si functional. Aceste ghivece sunt destinate pentru plantarea florilor si a rasadurilor de legume. 

Citeste mai mult
Comentarii | Posted in util

Mulcirea Solului

31 iul. 2018 11:13:34

 Mulciul este de fapt un strat de material aplicat pe suprafata unei zone de sol cu rolul de a mentine umiditatea, de a regla temperatura solului si de a-i imbunatati fertilitatea si sanatatea. Mulciul inchis la culoare împiedică pătrunderea luminii la buruieni și le forțează alungirea, respectiv etiolarea și epuizarea acestora. Uneori se folosesc doar pentru a face zona mai placuta vederii (in jurul copacilor, pe carari, pe paturile de flori din gradina, etc).

Citeste mai mult
0 Comentarii | Posted in util

Vremurile când numai utilizatorii profesioniști tăiau lemne au trecut de mult, dar au trecut și acele vremuri când se fabricau numai motoferăstraie profesionale. Atât de mult s-a lărgit sortimentul motoferăstraielor fabricate, încât este din ce în ce mai greu, să ne orientăm, care motoferăstrău la ce se poate folosi, care ni s-ar potrivi cel mai bine.

Citeste mai mult
Comentarii | Posted in util

Avand in vedere cresterea exponetială ale spatiilor verzi,acestea necesita o ingrijire periodica si ma refer la tunderea gazonui.Pentru acest lucru avem nevoie de o masina de tuns gazon care sa indeplineasca toate cerintele atat tehnice cat si de comoditate

Citeste mai mult
Comentarii | Posted in util

Cateva aspecte care ar trebui sa le luati in vedere la pornirea motocultorului  la inceput de sezon pentru a scapa de anumite costuri suplimentare de service.

Citeste mai mult
Comentarii | Posted in util

Unul din pasii importanti pentru o productie de succes, este alegerea celui mai potrivit hibrid care se preteaza pentru conditiile dumneavoastra. Sigur ca la alegerea pe care o faceti trebuie sa tineti seama de: timpurietate, determinarea plantei, rezistenta la boli, marime fruct, gust, etc.

Citeste mai mult
Comentarii | Posted in util