Cosul meu
Gol.

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

ALVEOLE 200 CELULE

                                         ALVEOLE CU 200 CELULE

 

           Alveola 200 celule/taviță  este recomandată pentru semănatul tuturor culturilor de legume și flori și ținerea lor o perioadă scurtă pănă la repicare.

Este special creată pentru semănarea directă - semănare manuală sau semănare automată -răsadurile obținute fiind repicate apoi în tăvile cu alveole descrise mai sus sau in ghivece, in funcție de cultura și tehnologia utilizată.
Avantajele acestei tăvi sunt: numarul mare de celule / suprafață (pănă la 1835 celule/m²), plăntuțele obținute în fiecare celulă vor fi uniforme, cu rădăcina bine dezvoltată formată individual, iar repicarea se realizează foarte ușor datorită forme conice a celulelor. Deoarece nu se rănesc rădăcinile în timpul repicării răsadurile vor fi sănătoase făra a exista riscul îmbolnăvirii în faza de răsad.
Întotdeauna este recomandată semănarea în tăvițe alveolare față de alternativa cu pat germinativ datorită uniformității germinației și a răsadurilor, se obțin răsaduri puternice cu rădăcină bine dezvoltată, iar în timpul repicării nu există riscul rănirii radiculare.

 

3,20 RON

ALVEOLE 200 CELULE

Detalii

Informații generale:

Tăvițele alveolare sunt tăvițe termoformate din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.

Caracteristici :

Număr celule: 200 

Comentarii

Adauga comentariu:

Pentru a scrie cometariu trebuie să vă logati !